Produs natural Produs handmade

Magia Cleopatrei - cremă depigmentară, iluminantă, cu efect de întinerire a tenului - 30ml

  • Cod produs: CDMC
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 40,00 ron

Cremă depigmentară Magia Cleopatrei handmade,iluminantă cu efect de întinerire a tenului realizată din ingrediente naturale (vegetale), bio, atestate Ecocert și din culturi virgine

“Când nu mai in buzunar decât doi bănuți , cumpără-ți cu unul o bucată de pâine , iar cu celalalt un crin”, spune un vechi proverb chinezesc. Nu întâmplător i se atribuie o asemenea valoare și nu degeaba a fost numit simbol al purității și frumuseții: crinul poartă in el gingășie, dar și putere, dăruit unei femei, echivalează cu o declarație de dragoste, familii regale l-au ales ca însemn heraldic. Noi l-am ales pentru uleiul sau prețios, care iluminează tenul și ii atenuează petele.

Datorită ingredientelor din formula de preparare, această cremă previne și estompează petele, având în același timp și rol antirid, regenerant și protector.

Sucul proaspăt de urechelniță calmează și vindecă iritațiile pielii, decolorează petele și chiar pistruii.

Acidul ferulic, alături de vitaminele E si C, formează o sinergie cu efect antioxidant forte și fotoprotector, având și rol depigmentar.


Ingrediente:

- Ulei de crin alb;

- Ulei din orez rafinat;

- Apă de melissa bio;

- Extract de castraveti bio;

- Suc proaspăt din frunze de urechelniță;

- Ceară de albine;

- Activ cosmetic Melano`regul;

- AHA-acizi de fructe;

- Ulei esențial pur de semințe de morcov sălbatic;

- Bisabolol - derivat din uleiul esențial de mușețel;

- Acid ferulic;

- Vitamina E naturală;

- Vitamina C;

- Extract concentrat din sâmburi de grapefruit.


Uleiul de crin iluminează pielea și previne și atenuează petele, este hidratant și calmant al pielii. 

Uleiul din orez rafinat este un ulei cu efect antioxidant, anti-îmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, estompează petele datorită acidului ferulic.

Apa de melissa bio este un hidrolat cu efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajută la cicatrizarea și repararea pielii, folosit în aplicații antiaging și de tonifiere a tenului.

Extractul de castravete bio are proprietăți hidratante, astringente, de echilibrare a secreției de sebum. Conferă luminozitate și suplețe pielii, este antiinflamator și ameliorează petele pigmentare.

Urechelnița poate fi întâlnită în flora spontană dar, datorită valorii sale, uneori este și cultivată. Urechelnița din flora spontană este o plantă mai greu de găsit - crește în locuri speciale, prin ruine, pe stâncării, în locuri părăsite. Partea medicinală cea mai importantă din această plantă este reprezentantă de frunzele ei suculente. Sucul lor are proprietăți de calmare, vindecare și regenerare cutanată, albește, înlătură petele, chiar și pistruii.

Ceara de albine este un ingredient ce se folosește încă din antichitate pentru a ajuta la elasticizarea pielii. Conține o mulțime de ingrediente active pentru a ajuta la tratarea diferitelor afecțiuni cutanate și este compatibilă cu orice tip de piele fie ea și una sensibilă.

AHA-acizi de fructe este cunoscut pentru efectul antirid, exfoliant, de stimulare a reînnoirii celulare cutanate, de estompare a ridurilor şi petelor pigmentare. Compoziţie exclusiv vegetală obținută din fructe.

Activul cosmetic Melano`regul , extras dintr-o plantă ayurvedică numită Punarnava, este un concentrat cu o puternică acțiune împotriva tuturor tipurilor de pete, de pigmentari, datorită acțiunii sale de reglare a procesului de sinteză al melaninei. Este eficient chiar și pe pielea închisă la culoare, pentru a-i deschide tonul și de foarte mare ajutor în îndepărtarea petelor inestetice întunecate rămase după vindecarea unor răni sau leziuni. Ajută la eliminarea și prevenirea apariției petelor datorate îmbătrânirii cutanate.

Uleiul esențial pur de semințe de morcov sălbatic, cunoscut pentru efectul regenerator și antirid forte, este un ulei esențial utilizat pentru înfrumusețarea tenului, îmbunătățirea aspectului și condiției pielii dar și pentru efectul depigmentar.

Bisabololul natural este un activ cosmetic recunoscut pentru virtuţile sale multiple, ca reparator și calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian și antiinflamator. Foarte util în aplicații pentru îngrijirea pielii sensibile, fragile, iritate sau deteriorate.

Acidul ferulic este unul dintre cei mai potenţi antioxidanţi naturali, fotoprotector, activ antiage, refermizant și iluminator al pielii.

Vitamina C este un activ antiaging remarcabil, cu efect antiinflamator şi antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului și sporește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul tenului ridat, reduce pigmentarea pielii, netezește tenul, susține regenerarea cutanată.

Vitamina E naturală este apreciată ca antioxidant forte și ca activ antiaging și pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate.

Extractul concentrat din sâmburi de struguri este un antibacterian și un antifungic cu spectru larg.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Tinand cont de faptul ca produsele noatre sunt naturale si termenul de valabilitate este de 3 luni de zile, stocul nu va fi foarte mare, asadar termenul de expediere va fi intre 1 si 5 zile lucratoare, timpul fiind necesar prepararii produselor comandate.


Din momentul expedierii coletului, in functie de modalitatea de livrare aleasa, il veti primi in 1 - 4 zile lucratoare.


Pentru ca ne dorim sa ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:


  •           Colet standard prin Posta Romana (apromativ 3 zile lucratoare din momentul epedierii) -10 lei
  •           Colet pripripost prin Posta Romana ( maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii) - 20 lei