0743.088.885

0 produs(e) - 0,00 ron

Livrare si transport

Tinand cont de faptul ca produsele noatre sunt naturale si termenul de valabilitate este de 3 luni de zile, stocul nu va fi foarte mare, asadar termenul de expediere va fi intre 1 si 5 zile lucratoare, timpul fiind necesar prepararii produselor comandate. Din momentul expedierii coletului, in functie de modalitatea de livrare aleasa, il veti primi in 1 - 4 zile lucratoare.


Pentru ca ne dorim sa ne asiguram ca veti primi in cel mai scurt timp comanda, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:


  •                                 Colet standard prin Posta Romana (apromativ 3 zile lucratoare din momentul epedierii) - 10 lei

  •                                 Colet livrarat la domiciliu prin Urgent-Curier ( maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii) - 20 lei


Modalitatea de livrare o veti putea alege in cosul de cumparaturi.


Atentie! Este posibil ca serviciile postale sa nu va avizeze in timp util sosirea coletului. In cazul in care nu ati fost avizat de catre serviciile postale in acest termen, va rugam sa mergeti la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra.
Atentie!  Comenzile primite vineri se vor procesa luni. Programul de livrari este: luni - vineri: 8 – 17.

Atentie! Livrarea nu se va face in zilele nelucratoare si in sarbatorile legale. Tu vei putea comanda in aceste perioade asa cum faci de obicei. Vei fi instiintat in timp util de perioada in care nu se vor face livrari, fie printr-un banner informativ afisat pe pagina de home a site-ului, fie printr-un newsletter pe care il vom trimite la adresa ta de e-mail.


Modalitati de plata:

  •                                      Ramburs

  •                                      Transfer bancar in contul: RO09INGB0000999907244903 (cu mentiunea comdanda va fi prelucrata in momentul primirii banilor)
 
  • Magazin realizat si gaduit de: