0743.088.885

0 produs(e) - 0,00 ron

Despre Secretul Sarei

Secretul Sarei s-a născut din pasiune pentru frumos, din dorința de a proteja și păstra sănătatea noastră și a celor din jur, din convingerea ca frumusețea e în fiecare dintre noi, trebuie doar să o descoperim și să o îngrijim cu atenție, să-i punem în evidență strălucirea unică și specială, folosind ceea ce natura, cu generozitate, ne pune la dispoziție prin inepuizabilul ei rezervor de minuni.

Acum 4 ani, preocupările noastre în acest sens au căpătat o formă și așa s-a născut o afacere de familie, frumoasă și plină de satisfacții. Rând pe rând, produsele au început să capete viață și personalitate. Sara, frumoasa soție a lui Aavram, a uimit prin aspectul ei tânăr, păstrat pană la o vârstă foarte înaintată. Secretul ei, am încercat să-l găsim în marea varietate de plante biblice și autohtone și să-l împărtășim tuturor iubitorilor de frumusețe , natură și sănătate.

Denumirile produselor noastre sunt alese, simbolic, din vremuri biblice, când oamenii aveau la dispoziție doar natura pentru a se trata și înfrumuseța. Există în natură, cate un leac pentru fiecare boală, cate un remediu pentru fiecare semn lăsat de trecerea timpului. Să le folosim cu încredere și bucurie, cu siguranța că am făcut cea mai buna alegere.

Produsele noastre înglobează o gamă largă de ingrediente organice, atestate ECOCERT, sau obținute din culturi virgine, neafectate de poluare și îngrășăminte chimice, de sinteză. Am ales plante rare și prețioase, din mai mult zone ale lumii, din Bazinul Amazonului, Africa, Asia, Australia și Europa. Unele dintre ele, ca untul de cocos, uleiul de jojoba, lavanda, pudra de orez si de bambus, cătina, măceșul, sunt binecunoscute, în timp ce altele, ca barba lui Jupiter, untul de cupuacu, extractul balsamic Styrax, pudra de mimoza, uleiul prețios de coacăze negre, rășina salcâmului de Senegal, extractul de urechelniță, extractul de rădăcină de Boerhavia din India, extractul de Sangele Dragonului, mierea de manuka, sunt mai puțin cunoscute și folosite până acum în cosmetica românească.

Obiectivul principal al firmei noastre este respectarea strictă a calității, care, alături de prețurile atrăgătoare, reprezintă atuuri importante ale produselor naturale, handmade, pe care le oferim cu drag și grijă deoarece sunteți importanți pentru noi.

Vă invităm să le descoperiți și să aflați Secretul Sarei, Magia Cleopatrei și alte sortimente care sperăm să vă încânte!  • Magazin realizat si gaduit de: