0743.088.885

0 produs(e) - 0,00 ron

Blog Secretul Sarei

Premiul pentru contributia la dezvoltarea economiei

Premiul pentru contributia remarcabila adusa la dezvoltarea economiei galatene, acordat de Primaria Municipiului Galati 2017.                 ..
Read more...

Produse apreciate la Brusseles

Produse apreciate la Expozitia Parlamentului European din Brusseles,decembrie 2016   .                           ..
Read more...

Interviu Adalciza Matulea la Radio ProFM LiderFM

Interviu Adalciza Matulea la Radio ProFM LiderFM ..
Read more...

Din padurile amazoniene in Galati

”Pentru orice problemă, Dumnezeu a lăsat şi o soluţie în natură” Sunt mamă şi fiică şi împărtăşesc aceeaşi pasiune. Mama, Adalciza Matulea, a terminat chimie alimentară, a lucrat în domeniu, s-a specializat şi în străinătate. Anca Ştefan Matulea, fiica, a făcut matematică-fizică la „Vasile Alecsandri”, apoi „Navele” la Universitatea „Dunărea de Jos”, dar drumul ei profesional s-a întâlnit cu cel al mamei într-un punct neaşteptat: cosmeticele bio. Produse sută la sută bio, cu furnizori francezi acre..
Read more...

Cupon discount

Cupon discount   Creaza-ti un cont de client pe siteul Secretul Sarei si beneficiezi de un cupon de reducere de 10 % din prima ta comanda.   Dupa crearea contului la prima ta comanda introdu codul cupnului de discount "sara" in casuta corespunzatoare, dupa cum se poate obseva in imagea de mai jos.     ..
Read more...

Ingrediente naturale, bio

Produsele cosmetice comercializate sunt handmade realizate din Ingrediente naturale (vegetale), bio, ingrediente atestate Ecocert si din culturi virgine. Produsele noastre înglobează o gamă largă de ingrediente organice, ingrediente atestate ECOCERT, sau obținute din culturi virgine, neafectate de poluare și îngrășăminte chimice, de sinteză. Am ales plante rare și prețioase, din mai mult zone ale lumii, din Bazinul Amazonului, Africa, Asia, Australia și Europa. Unele dintre ele, ca untul de cocos, uleiul de jojoba, lavanda, pudra de orez si de bambus, cătina, măceșul, sunt binecunoscu..
Read more...

Retete originale

Retete originale din ingrediente naturale (vegetale), bio, atestate Ecocert si din culturi virgine. Secretul Sarei s-a născut din pasiune pentru frumos, din dorința de a proteja și păstra sănătatea noastră și a celor din jur, din convingerea ca frumusețea e în fiecare dintre noi, trebuie doar să o descoperim și să o îngrijim cu atenție, să-i punem în evidență strălucirea unică și specială, folosind ceea ce natura, cu generozitate, ne pune la dispoziție prin inepuizabilul ei rezervor de minuni. Acum 4 ani, preocupările noastre în acest sens au căpătat o formă și așa s-a născut o afacere de..
Read more...
  • Magazin realizat si gaduit de: