Produs natural Produs handmade

Rebeca - Cremă antiage ȋmpotriva vergeturilor şi celulitei - 120ml

  • Cod produs: CAR
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 85,00 ron

Cremă antiage Rebeca handmade împotriva vergeturilor și celulitei realizată din ingrediente naturale (vegetale), bio, atestate Ecocert și din culturi virgine

"Poți arăta superb la 30 de ani, șarmantă la 40 de ani și irezistibilă pentru tot restul vieții." – Coco Chanel

Orice femeie e frumoasă, la orice vârstă, important e felul în care își îngrijește corpul și cum își pune în evidență strălucirea unică și personală. Vă oferim, în ajutor, această cremă bogată și valoroasă, care vă aduce multiple beneficii pielii dumneavoastră. 

Ingredientele rare și de mare valoare, a căror eficacitate a fost testată în timp, lucrează sinergic, regenerând, restructurând și refermizând epiderma. Atenuează, sau elimină complet imperfecțiunile pielii, redându-i aspectul neted, catifelat și sănătos. Folosită sistematic, se obțin diminuări importante ale vergeturilor și celulitei. Prin consistența și senzația oferită pielii, se aseamănă unui unt de corp, adevărat răsfăț pentru orice femeie. Parfumul său de nuci de macadamia zdrobite, de petale de trandafir și grapefruit, la care se adaugă aroma exotică a orhideei, te transportă în mijlocul naturii, acolo unde am găsit sursa acestui prețios elixir de tinerețe pentru piele.


Ingrediente:

- Ulei de macadamia bio-virgin;

- Ulei de rosa mosqueta bio-virgin;

- Macerat hidro-glicerinic de pudră de mimoză;

- Ceară de albine;

- Cafeină pură;

- Extract de iedera bio;

- Extract de Sângele dragonului;

- Extract de schisandra;

- Acid ferulic;

- Vitamina E naturală;

- Pudră de orez bio;

- Ulei esențial de grapefruit;

- Ulei esențial de lemn de trandafir;

- Parfumant natural orhidee și iasomie;

- Conservant natural Fragard.


Uleiul de macadamia bio-virgin are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor și refacerea pielii degradate.

Uleiul de rosa mosqueta bio-virgin este recunoscut pentru capacitatea de ameliorare a cicatricilor. Aplicarea regulată a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii, producerea de colagen și elastină, refacerea membranei celulare, estomparea ridurilor și refermizarea pielii.

Pudra de mimoză este cunoscută pentru capacitatea sa de a reface epiderma afectată de diferiți factori. Aceasta regenerează în profunzime țesuturile pielii, are capacitatea de a stimula producerea de colagen și elastină, regenerând țesuturile. 

Ceara de albine este un ingredient ce se folosește încă din antichitate pentru a ajuta la elasticizarea pielii. Conține o mulțime de ingrediente active pentru a ajuta la tratarea diferitelor afecțiuni cutanate și este compatibilă cu orice tip de piele fie ea și una sensibilă.

Cafeina pură este anticelulitică, fermizantă, facilitează dizolvarea depozitelor adipoase, favorizează eliminarea celulelor moarte și ameliorează aspectul pielii. O parte din cristalele de cofeină pot rămâne nedizolvate în cremă, ceea ce asigură un gomaj delicat și eficient. 

Extractul de iedera bio este un  activ remodelant, cu efect recunoscut asupra grăsimilor acumulate sub piele care dau aspect de coajă de portocală. Este drenant şi refermizant cutanat.

Extractul de Sângele dragonului este un activ prețios, regenerator în profunzime și reparator al pielii, puternic antioxidant, cicatrizant, combate eficient semnele îmbătrânirii pielii, sporește fermitatea și tonusul cutanat stimulând sinteza de colagen. Redensifică rețeaua de susținere a pielii, îmbunătățește stratificarea și coeziunea celulară a epidermei.

Extractul de schisandra, cu un conținut remarcabil de principii rare, contribuie semnificativ la procesul de regenerare cutanată. Este anti-iritant, antioxidant potent şi reparator cutanat, activ antiaging.

Acidul ferulic este unul dintre cei mai potenţi antioxidanţi naturali, fotoprotector, activ antiage, refermizant și iluminator al pielii.

Vitamina E naturală este apreciată ca antioxidant forte și ca activ antiaging și pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate

Pudra de orez conferă pielii un aspect neted, mătăsos, catifelat, având și rol matifiant și absorbant.

Uleiul esențial de grapefruit acționează eficace aplicat în zonele cu retenţie de apă și celulită, fiind drenant, lipolitic, astringent. Parfumul său aduce optimism şi prospeţime.

Uleiul esențial de lemn de trandafir are efect regenerant, antiage, elasticizant, refermizant și tonifiant.

Parfumantele naturale orhidee și iasomie, exclusiv naturale, feminine, abundă în note florale, dulci, cu un fond fructat.

Conservantul natural Fragard este un produs de origine vegetală, antibacterian şi antifungic cu spectru larg.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Tinand cont de faptul ca produsele noatre sunt naturale si termenul de valabilitate este de 3 luni de zile, stocul nu va fi foarte mare, asadar termenul de expediere va fi intre 1 si 5 zile lucratoare, timpul fiind necesar prepararii produselor comandate.


Din momentul expedierii coletului, in functie de modalitatea de livrare aleasa, il veti primi in 1 - 4 zile lucratoare.


Pentru ca ne dorim sa ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:


  •           Colet standard prin Posta Romana (apromativ 3 zile lucratoare din momentul epedierii) -10 lei
  •           Colet pripripost prin Posta Romana ( maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii) - 20 lei