Produs natural Produs handmade

Lea - cremă contur ochi, antirid, anticearcăn și drenantă - 15 ml

  • Cod produs: CCO
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 39,00 ron

Cremă contur ochi Lea, handmade, antirid, anticearcăn și drenantă realizată din ingrediente 100% naturale (vegetale), bio, atestate Ecocert și din culturi virgine

"Lea avea ochi delicați" spune Biblia, o descriere controversată, căreia i s-au atribuit diferite înțelesuri. Cert este ca ochii Leei atrăgeau atenția, fiind trăsătura sa cea mai specială. 

Bogată în ingrediente prețioase și rare, alese cu multă grijă, această cremă va da strălucire privirii dumneavoastră. Prin efectele sale de hidratare, tonifiere și drenare, "Lea" favorizează circulația, atenuând cearcănele și îndepărtând umflăturile inestetice de sub ochi, reorganizează structura celulara, redând fermitate pielii și netezind ridurile.


Ingrediente:

- Apă de hammamelis bio;

- Apă de imortele bio;

- Ulei de șofrănel;

- Unt exotic de cupuacu brut;

- Extract de ceai verde bio;

- Extract de viță roșie bio;

- Pudră de orez;

- Ulei esențial de imortele de Italia;

- Ulei esențial de fenicul;

- Extract de acmella;

- Gumă de xanthan;

- Extract concentrat din sâmburi de struguri.


Apa de hammamelis bio are un efect tonic, astringent, fermizant și purifiant, favorizează microcirculația, combatând cearcănele.

Apa de imortele bio activează circulația sangvină, hidratează și catifelează pielea, are efect antiinflamator și descongestionant.

Uleiul de șofrănel conține vitamina K, ceea ce-i conferă efecte remarcabile în eliminarea cearcănelor și pungilor de sub ochi. Antioxidanții și vitamina E conținute conferă acestui ulei proprietăți antiage deosebite.

Untul exotic de cupuacu brut redă fermitatea pielii și încetinește efectele îmbătrânirii cutanate. Aplicat în jurul ochilor, hidratează intens, umple ridurile și revitalizează pielea, absoarbe cu lejeritate UV, neutralizându-le și protejează contra radicalilor liberi.

Extractul de ceai verde bio este un activ antiaging de excepţie, apreciat pentru efectul de întârziere a procesului de îmbătrânire fiziologică a pielii, este un excepţional antioxidant, antiinflamator, cu acțiune refermizantă şi antiradicalară.

Extractul de viță roșie bio este tonifiant venos, antiradicalar, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, creşte tonusul şi elasticitatea pielii. Conţine resveratrol, un antioxidant potent cu acţiune antiage recunoscută.

Pudra de orez conferă pielii un aspect neted, mătăsos, catifelat, având rol matifiant și absorbant.

Extractul de acmella ajută la reorganizarea structurii dermei și netezeşte suprafaţa pielii, consolidează derma, îmbunătăţindu-i densitatea. Eficacitatea ei e dovedită, vizibilă din prima zi de aplicare.

Uleiul esențial de fenicul este un puternic activ antiage, antiinflamator tonifiant, drenant: favorizează eliminarea apei din țesuturi și contribuie la reducerea edemelor.

Extractul concentrat din sâmburi de struguri este un antibacterian și un antifungic cu spectru larg.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun

Tinand cont de faptul ca produsele noatre sunt naturale si termenul de valabilitate este de 3 luni de zile, stocul nu va fi foarte mare, asadar termenul de expediere va fi intre 1 si 5 zile lucratoare, timpul fiind necesar prepararii produselor comandate.


Din momentul expedierii coletului, in functie de modalitatea de livrare aleasa, il veti primi in 1 - 4 zile lucratoare.


Pentru ca ne dorim sa ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:


  •           Colet standard prin Posta Romana (apromativ 3 zile lucratoare din momentul epedierii) -10 lei
  •           Colet pripripost prin Posta Romana ( maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii) - 20 lei